Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wisselvalliger.

We krijgen de komende dagen minder stabiel weer maar slecht wordt het niet. De dag begint met bewolking en wat zon. Op de nadering van een front gaat het wat verder in de middag regenen. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 20°C. Vannacht wordt het droog en klaart het op. De temperatuur daalt naar 12°C. Vrijdag is het wisselend bewolkt met in de ochtend opklaringen en in de middag zonnige perioden. De zuidwestenwind is matigmeej160 tot vrij krachtig. De thermometer geeft 18°C aan.

Foto: Mooie start van de dag.

Nu op RPL: Verkeer

Even Serieus

Even serieus2


Klassieke muziek voor Woerden en omstreken en aandacht voor de concertagenda.

Presentatie:   Piet de Koning
Techniek:   Patrick Schalkwijk of Sjoert Plantenga of Piet Vonk, vlgs rooster
Uitzending:   Woensdag 20:00 uur - 21:00 uur
Herhaling:   Zondag 19:00 uur - 20:00 uur

De muziek van Johann Sebastian Bach is door velen bewerkt. Deze week laten we u bewerkingen horen van Kurt Redel. Daarnaast is er pianomuziek van Ludwig van Beethoven en zijn er fragmenten uit hoboconcerten van onbekende meesters.

Deze uitzending is te beluisteren op woensdag 28 september en zondag 2 oktober 2016.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @CDAWoerden: Nu initiatiefnemer @ArjanNoorthoek: 'Inwoners, binnenstad bezoekers en ondernemers hebben hier baat bij, belangrijk besluit…
RT @CDAWoerden: Dit amendement wordt vandaag ingediend. https://t.co/YXyscwxLDz
RT @STERKWoerden: Dierenwelzijnsbeleid is vastgesteld. Weer een verkiezingspunt gerealiseerd, dank aan alle inwoners die meewerkten!
RT @CDAWoerden: 'Open bestuurscultuur van transparantie moet terug. We moeten niet cynisch worden zoals vroeger'
RT @CDAWoerden: Namens #CDA spreekt @ArjanNoorthoek de raad toe en roept op tot goed bestuur. In Woerden lijkt dat afgelopen periode ver we…