Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

1 zonsondergang gw

Wisselvalliger.

Het weer wordt de komende dagen iets minder standvastig. Dat valt vandaag nog mee. Wolken en zon wisselen elkaar af. De matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 22* C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt de temperatuur naar 14* C. Woensdag begint nog met wat zon maar al snel trekt de hemel dicht. De wind blijft zuidwest. De thermometer geeft 21*C aan. 

Diede de Groot: twee keer tweede

Logo Tennis4De rolstoeltennissers Diede de Groot uit Oudewater en Jiske Griffioen uit Woerden speelden de afgelopen dagen op het BNP Paribas Open De France tennistoernooi in de Franse hoofdstad Parijs.

In het damesdubbelspel stonden de combinaties Jiske Griffioen en Aniek van Koot in een compleet Nederlands finale onderonsje tegenover het koppel Marjolein Buis en Diede de Groot.
Na een enerverende partij tennis wonnen Koot en Griffioen het van Buis en De Groot, die met 6-0 en 7-6 aan het kortste eind trokken.
In het damesenkelspel speelden onze landgenoten weer een grote rol in de halve finale ging Jiske Griffioen onderuit tegen de sterk spelende Oudewaterse met 6-4, 2-6 en 7-6.
In de finale echter moest De Groot het onderspit delven tegen Yui Kamiji. Met 6-3 en 7-6 was De Groot niet opgewassen tegen Kamiji en ging de eindzege in het toernooi naar de Japanse. Ondank die tweede plaatsen was De Groot bijzonder tevreden met haar optreden in Parijs.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Redactierpl RT @PolitieWoerden: #woerden Tulpstraat melding 3 personen luidruchtig + mogelijk vernieling. Geen vernielingen gezien. Personen aangetroff…
Redactierpl Enjoy the freedom of being away from Twitter, while still sharing compelling content with your audience. Try https://t.co/52iQjVtgYJ
Redactierpl RT @PolitieWoerden: #montfoort Schoolstraat melding mogelijk heterdaad inbraak. Melder had zaklampen gezien. TP alles bekeken maar bleek lo…
Redactierpl RT @PolitieWoerden: 2/2 schuifpui dicht gedaan en afgesloten. ^TR
Redactierpl RT @PolitieWoerden: 1/2 #woerden Rieslinggaard ziet melder de schuifpui van de buren open staan en vertrouwd dit niet. Woning bekeken, gee…