Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer.

Een deel van de ochtend is het bewolkt maar later ontstaan er opklaringen. In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige124763 wind is zuidwest. Vanmiddag loopt het kwik op naar 18°C. Vannacht is het vrij  helder en daalt de temperatuur naar 10°C. Zaterdag is het wisselend bewolkt maar de zon zien we ook. In de loop van de middag gaat er regen vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. De temperatuur komt niet veel verder dan 17°C.

Nu op RPL: Mac & Katie Kissoon - Freedom

Diede de Groot: twee keer tweede

Logo Tennis4De rolstoeltennissers Diede de Groot uit Oudewater en Jiske Griffioen uit Woerden speelden de afgelopen dagen op het BNP Paribas Open De France tennistoernooi in de Franse hoofdstad Parijs.

In het damesdubbelspel stonden de combinaties Jiske Griffioen en Aniek van Koot in een compleet Nederlands finale onderonsje tegenover het koppel Marjolein Buis en Diede de Groot.
Na een enerverende partij tennis wonnen Koot en Griffioen het van Buis en De Groot, die met 6-0 en 7-6 aan het kortste eind trokken.
In het damesenkelspel speelden onze landgenoten weer een grote rol in de halve finale ging Jiske Griffioen onderuit tegen de sterk spelende Oudewaterse met 6-4, 2-6 en 7-6.
In de finale echter moest De Groot het onderspit delven tegen Yui Kamiji. Met 6-3 en 7-6 was De Groot niet opgewassen tegen Kamiji en ging de eindzege in het toernooi naar de Japanse. Ondank die tweede plaatsen was De Groot bijzonder tevreden met haar optreden in Parijs.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @PolitieWoerden: Zojuist door deze hond gevonden op #Barwoutswaarder #Woerden Eigenaar mag zich melden. Pls RT ^SW https://t.co/E1lIfiXx
RT @CUWoerden: Namens @CUWoerden een tip om te volgen @HugoBulk van de fractie CU/SGP Woerden
RT @CDAWoerden: Terugblik op proces verkeersvisie tot nu toe. https://t.co/YOHeAwyGqE
RT @CDAWoerden: Gastvrije binnenstad: gratis parkeren op vrijdag- en zaterdagavond! https://t.co/53DOXQ8ikR
RT @PolitieWoerden: Nav een melding verdachte situatie nu ter plaatse op de Parijslaan Woerden. Vrtg gecontroleerd, geen bijzonderheden.^JN