Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar later zonnig weer.

Een hogedrukgebied gaat het weer de komende dagen bepalen. Vanochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de middag is er meer ruimte voor de zon en in de avond is het zelfs zonnig. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Het kwik blijft steken bij 21°C. Vannacht is het helder bij een minimum temperatuur van 10°C. Er kan wel mist ontstaan. Dinsdag wordt een zonnige dag maar in de middag kans op stapel wolken. De zwakke wind draait naar zu10401455 701889473216133 9027640953077097142 nidwest. Het kwik loopt op naar 23°C. De nacht daarop helder. Woensdag eveneens een zonnige dag. De zwakke wind is zuidwest. Met 25°C wordt het zomers warm.

Foto: Mieke Verwoerd.

Nu op RPL: Podium 107.1

Diede de Groot: twee keer tweede

Logo Tennis4De rolstoeltennissers Diede de Groot uit Oudewater en Jiske Griffioen uit Woerden speelden de afgelopen dagen op het BNP Paribas Open De France tennistoernooi in de Franse hoofdstad Parijs.

In het damesdubbelspel stonden de combinaties Jiske Griffioen en Aniek van Koot in een compleet Nederlands finale onderonsje tegenover het koppel Marjolein Buis en Diede de Groot.
Na een enerverende partij tennis wonnen Koot en Griffioen het van Buis en De Groot, die met 6-0 en 7-6 aan het kortste eind trokken.
In het damesenkelspel speelden onze landgenoten weer een grote rol in de halve finale ging Jiske Griffioen onderuit tegen de sterk spelende Oudewaterse met 6-4, 2-6 en 7-6.
In de finale echter moest De Groot het onderspit delven tegen Yui Kamiji. Met 6-3 en 7-6 was De Groot niet opgewassen tegen Kamiji en ging de eindzege in het toernooi naar de Japanse. Ondank die tweede plaatsen was De Groot bijzonder tevreden met haar optreden in Parijs.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Wulverhorstbaan in verband met AANRIJDING licht LETSEL
RT @PolitieWoerden: Bent u of kent u de eigenaar van deze spaarblikken verzoeken wij u contact met ons op te nemen via tel: 0900-8844^JN ht…
RT @vjhmolkenboer: Singelpolo in volle gang! Goede sfeer en lekker water. https://t.co/DKL5eKuzRu
Struggling to find more time to share content that will connect with your followers? You don't have to! Use https://t.co/yBVLkjPQ6o
RT @CDAWoerden: Dorpsschouw in Harmelen met @hennyekelschot namens #CDA. Mooi weer ervoor! https://t.co/qrlXeZZqMa