Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Weinig zon.

De dag start met mist maar die lost geleidelijk op. Later op de dag breekt de zon door en is er een afwisseling van wolken met brede opklaringen. De matige wind is zuidwest. Vanmiddag loopt het kwik op naar 15°C. De avond en nacht beginnen vrij helder maar later in de nacht trekt de hemel dicht. De temperatuur zakt niet verder dan 10°C. Vrijdag verloopt somber en bewolkt. De wind draait naar west en de temperatuur12243338 863416293776023 5894858467671702217 n wordt 15°C.

Nu op RPL: Raadsvergadering

Chaos door noodweer

Logo RegenbuiFlinke regen- en onweersbuien zorgden donderdag voor problemen op de wegen in het Groene Hart. Huizen, tuinen, straten en snelwegen stonden blank en de N11 vanuit Alphen...

richting Bodegraven werd enige tijd afgesloten om het water in het viaduct weg te pompen. De N212 tussen Vinkeveen en Woerden is tussen de weg naar Wilnis-Dorp en de brug over de Heinooms Vaart dicht, omdat er een boom over de weg ligt.

Ook het treinverkeer had problemen met de hevige regenval zodat er tussen Alphen aan den Rijn en Leiden Centraal geen treinen reden door een gestrande trein. Waterschap De Stichtse Rijnlanden heeft in Kockengen maatregelen genomen om de wateroverlast te beperken en zijn de noodpompen bij gemaal De Tol en de Kerkweg aangezet.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @CDAWoerden: CDA bemerkt onverschilligheid en gelatenheid ten opzichte van het bestuur. College moet gaan werken aan vertrouwen.
RT @CDAWoerden: CDA teleurgesteld dat het nu weer over proces gaat en niet over inhoud. Sociaal domein zou over zorg dichtbij mensen moeten…
RT @CDAWoerden: Uniek dat programma herschreven moet worden in begroting. College ervaart onmacht bij stellen van doelen en prioriteiten.
RT @CDAWoerden: Vanmiddag vanaf 17u Algemene Beschouwingen @raadWoerden, te beginnen met @ArjanNoorthoek met visie CDA over 2017 en verder!
RT @D66Woerden: Vanavond vergadert de raad. Op de agenda de benoeming van de nieuwe wethouder en begrotingsbehandeling. Vanaf 17:00. https:…