Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer.

Een deel van de ochtend is het bewolkt maar later ontstaan er opklaringen. In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon. De matige124763 wind is zuidwest. Vanmiddag loopt het kwik op naar 18°C. Vannacht is het vrij  helder en daalt de temperatuur naar 10°C. Zaterdag is het wisselend bewolkt maar de zon zien we ook. In de loop van de middag gaat er regen vallen. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. De temperatuur komt niet veel verder dan 17°C.

Nu op RPL: Mac & Katie Kissoon - Freedom

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou RPL Woerden niet bestaan!

Meer dan 80 vrijwilligers zetten zich in voor RPL Woerden. Elke vrijwilliger heeft per week 4 uur of meer beschikbaar. Veel werk kan thuis plaatsvinden. Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze werkzaamheden ook in de studio en/of op locatie plaats.

Vrijwilligers werken altijd in een team, of in een werkgroep. RPL groeit en bloeit door de inzet en creatieve ideeën van de vrijwilligers.

Er zijn heel veel verschillende functies binnen RPL. Geen kennis van een bepaalde functie, geen nood, RPL leidt je op. Alleen inzet en betrokkenheid en soms een beetje aanleg is noodzakelijk.

Wil je ook meehelpen RPL uit te bouwen? Bij vacatures" vind je alle beschikbare mogelijkheden. Heb je een leuk idee voor een programma, meld dit aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een idee kan een eenmalig onderwerp zijn, of een periodiek terugkerend thema. Wil je zelf meewerken met de realisatie van het idee? Van harte welkom, maar alleen een goed idee mag ook.

Ga de uitdaging met jezelf aan en wordt vrijwilliger bij RPL.
Let wel: Vrijwillig is niet vrijblijvend!

Beloningenbeleid: Alle medewerkers hebben onbetaalde functies, inclusief de bestuursleden. Vakantiegelden en onkostenvergoeding worden niet verstrekt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @PolitieWoerden: Zojuist door deze hond gevonden op #Barwoutswaarder #Woerden Eigenaar mag zich melden. Pls RT ^SW https://t.co/E1lIfiXx
RT @CUWoerden: Namens @CUWoerden een tip om te volgen @HugoBulk van de fractie CU/SGP Woerden
RT @CDAWoerden: Terugblik op proces verkeersvisie tot nu toe. https://t.co/YOHeAwyGqE
RT @CDAWoerden: Gastvrije binnenstad: gratis parkeren op vrijdag- en zaterdagavond! https://t.co/53DOXQ8ikR
RT @PolitieWoerden: Nav een melding verdachte situatie nu ter plaatse op de Parijslaan Woerden. Vrtg gecontroleerd, geen bijzonderheden.^JN