Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Van alles wat.

De dag begint met zon maar verderop in de ochtend trekt de hemel dicht. In de loop van de middag gaat het regenen. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 21°C. In de avond en nacht is het ook bewolkt en valt er  wat regen. De temperatuur daalt naar 16°C. Donderdag is het bewolkt en begint met regen. Even later wordt het droog. In de middag zijn er brede opklaringen10608752 1540116449555237 5514625667419355327 o. In de avond is er kans op buien. De zwakke wind is west. Ook dan geeft de thermometer 21°C aan.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou RPL Woerden niet bestaan!

Meer dan 80 vrijwilligers zetten zich in voor RPL Woerden. Elke vrijwilliger heeft per week 4 uur of meer beschikbaar. Veel werk kan thuis plaatsvinden. Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze werkzaamheden ook in de studio en/of op locatie plaats.

Vrijwilligers werken altijd in een team, of in een werkgroep. RPL groeit en bloeit door de inzet en creatieve ideeën van de vrijwilligers.

Er zijn heel veel verschillende functies binnen RPL. Geen kennis van een bepaalde functie, geen nood, RPL leidt je op. Alleen inzet en betrokkenheid en soms een beetje aanleg is noodzakelijk.

Wil je ook meehelpen RPL uit te bouwen? Bij vacatures" vind je alle beschikbare mogelijkheden. Heb je een leuk idee voor een programma, meld dit aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een idee kan een eenmalig onderwerp zijn, of een periodiek terugkerend thema. Wil je zelf meewerken met de realisatie van het idee? Van harte welkom, maar alleen een goed idee mag ook.

Ga de uitdaging met jezelf aan en wordt vrijwilliger bij RPL.
Let wel: Vrijwillig is niet vrijblijvend!

Beloningenbeleid: Alle medewerkers hebben onbetaalde functies, inclusief de bestuursleden. Vakantiegelden en onkostenvergoeding worden niet verstrekt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Redactierpl RT @PolitieWoerden: #woerden Tulpstraat melding 3 personen luidruchtig + mogelijk vernieling. Geen vernielingen gezien. Personen aangetroff…
Redactierpl Enjoy the freedom of being away from Twitter, while still sharing compelling content with your audience. Try https://t.co/52iQjVtgYJ
Redactierpl RT @PolitieWoerden: #montfoort Schoolstraat melding mogelijk heterdaad inbraak. Melder had zaklampen gezien. TP alles bekeken maar bleek lo…
Redactierpl RT @PolitieWoerden: 2/2 schuifpui dicht gedaan en afgesloten. ^TR
Redactierpl RT @PolitieWoerden: 1/2 #woerden Rieslinggaard ziet melder de schuifpui van de buren open staan en vertrouwd dit niet. Woning bekeken, gee…