Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vandaag zon.

Afgelopen nacht vroor het een paar graden. Intussen is de zon er goed aan te pas gekomen. Dat blijft vandaag ook zo, daarnaast drijven er wat wolkjes over. De zwakke wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 10°C. Vanavond en vannacht is het vrij helder maar later in de nacht trekt de hemel dicht. De temperatuur daalt naar 3°C. Maandagmeesj293 is het bewolkt en tegen of in de middag gaat er regen en motregen vallen.De zwakke wind draait naar noordoost. De temperatuur ligt rond de 10°C.

Kleurrijk jaargetijde

Nu op RPL: Sweet Sixty Met Jans Baan

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou RPL Woerden niet bestaan!

Meer dan 80 vrijwilligers zetten zich in voor RPL Woerden. Elke vrijwilliger heeft per week 4 uur of meer beschikbaar. Veel werk kan thuis plaatsvinden. Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze werkzaamheden ook in de studio en/of op locatie plaats.

Vrijwilligers werken altijd in een team, of in een werkgroep. RPL groeit en bloeit door de inzet en creatieve ideeën van de vrijwilligers.

Er zijn heel veel verschillende functies binnen RPL. Geen kennis van een bepaalde functie, geen nood, RPL leidt je op. Alleen inzet en betrokkenheid en soms een beetje aanleg is noodzakelijk.

Wil je ook meehelpen RPL uit te bouwen? Bij vacatures" vind je alle beschikbare mogelijkheden. Heb je een leuk idee voor een programma, meld dit aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een idee kan een eenmalig onderwerp zijn, of een periodiek terugkerend thema. Wil je zelf meewerken met de realisatie van het idee? Van harte welkom, maar alleen een goed idee mag ook.

Ga de uitdaging met jezelf aan en wordt vrijwilliger bij RPL.
Let wel: Vrijwillig is niet vrijblijvend!

Beloningenbeleid: Alle medewerkers hebben onbetaalde functies, inclusief de bestuursleden. Vakantiegelden en onkostenvergoeding worden niet verstrekt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @CDAWoerden: Werkbezoek in #Kanis om project en kavelpad te bekijken. https://t.co/hjPtBABz8Q
RT @CDAWoerden: #CDA #Woerden stelt kandidatenlijst Tweede Kamer vast en stelt twee wijzigingen voor: kandidaten uit #GroeneHart hoger op l…
RT @CDAWoerden: Leny noemt zich ervaringsdeskundige: 'Ik heb zeven kleinkinderen, weet hoe het is om als oudere te leven, ben twintig jaar…
RT @CDAWoerden: CDA Woerden heeft concept verkiezingsprogramma in enquete voorgelegd aan de leden. Conclusie: breed draagvlak, thema's leve…
RT @D66Woerden: Is Woerden klaar voor de eerste klimaatneutrale woonwijk? Wij denken van wel: https://t.co/QmQGBosE3e