Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Eerst buien, later zon.

Vannacht en een deel van de ochtend trok een front over en zorgde voor enkele buitjes. Die zijn intussen naar het noordoosten weggetrokken en voor in de plaats komt de zon. Er staat een matige zuidwestenwind. Het kwik loopt op naar 24°C. In de nacht zijn er brede opklaringen maar later trekt de hemel dicht. Er kan wat regen gaan vallen. De temperatuur daalt naar 16°C. Maandag wisselen zon en wolken elkaar af. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. Daardoor wordt het niet warmer dan 21°C. Vandaag in ieder geval prima weer om het Akoestifal vanaf 13.00 uur te bezoekenmeesj121.

 

Nu op RPL: RPL REGIONIEUWS

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou RPL Woerden niet bestaan!

Meer dan 80 vrijwilligers zetten zich in voor RPL Woerden. Elke vrijwilliger heeft per week 4 uur of meer beschikbaar. Veel werk kan thuis plaatsvinden. Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze werkzaamheden ook in de studio en/of op locatie plaats.

Vrijwilligers werken altijd in een team, of in een werkgroep. RPL groeit en bloeit door de inzet en creatieve ideeën van de vrijwilligers.

Er zijn heel veel verschillende functies binnen RPL. Geen kennis van een bepaalde functie, geen nood, RPL leidt je op. Alleen inzet en betrokkenheid en soms een beetje aanleg is noodzakelijk.

Wil je ook meehelpen RPL uit te bouwen? Bij vacatures" vind je alle beschikbare mogelijkheden. Heb je een leuk idee voor een programma, meld dit aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een idee kan een eenmalig onderwerp zijn, of een periodiek terugkerend thema. Wil je zelf meewerken met de realisatie van het idee? Van harte welkom, maar alleen een goed idee mag ook.

Ga de uitdaging met jezelf aan en wordt vrijwilliger bij RPL.
Let wel: Vrijwillig is niet vrijblijvend!

Beloningenbeleid: Alle medewerkers hebben onbetaalde functies, inclusief de bestuursleden. Vakantiegelden en onkostenvergoeding worden niet verstrekt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

Politie naar Woerden, Wulverhorstbaan in verband met AANRIJDING licht LETSEL
RT @PolitieWoerden: Bent u of kent u de eigenaar van deze spaarblikken verzoeken wij u contact met ons op te nemen via tel: 0900-8844^JN ht…
RT @vjhmolkenboer: Singelpolo in volle gang! Goede sfeer en lekker water. https://t.co/DKL5eKuzRu
Struggling to find more time to share content that will connect with your followers? You don't have to! Use https://t.co/yBVLkjPQ6o
RT @CDAWoerden: Dorpsschouw in Harmelen met @hennyekelschot namens #CDA. Mooi weer ervoor! https://t.co/qrlXeZZqMa