Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droge dag met zon

Vandaag zitten we tussen twee fronten in waardoor het droog blijft. Verder zijn er brede opklaringen afgewisseld met stapelwolken. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op tot 23°C. In de avond raakt het geheel bewolkt en valt er wat regen. De nacht verloopt bewolkt bij een minimum temperatuur van 16°C. Donderdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. In de avond gaan er buien vallen. De matige wind blijft zuidwest. Met 19°C wordt het wel frisser.

Voor meer gedetailleerd11037891 924081367636679 7224141033499216999 n weer Google eens naar "weerstation Woerden".

Foto: wolken en opklaringen

Nu op RPL: Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This

RPL Woerden op de WvW 2017

Logo WVWRPL Woerden brengt al vele jaren de WVW onder de aandacht van de luisteraar met verslagen, impressies en vrolijke muziek.

Natuurlijk is RPL Woerden er ook dit jaar weer bij met extra aandacht voor de WVW-vrijwilligers. RPL brengt Woerden bij je thuis.

RPL FM, dit jaar weer live vanaf het veld.

Voor wie er even niet live bij kan zijn doet RPL FM van 11 tot en met 19 augustus verslag van de WvW.
Radio WVW verzorgt zo veel mogelijk directe uitzendingen vanuit de RPL-studio op het Exercitieveld.

Iedere dag is er een WVW-journaal, ‘s avonds van zeven tot acht uur, gevuld met impressies van de dag en vooruitblikken op de avond en de volgende dag. Vanaf acht uur zal er live verslag worden gedaan van het avondprogramma. Ook dagprogramma’s zullen live worden uitgezonden.

Op de website www.rplwoerden.nl zijn de diverse interviews nog eens te beluisteren en ook is daar het RPL-WVW-programma en het WVW-nieuws te vinden.

VakantieWeek.TV op RPL TV

VakantieWeek.TV is ook dit jaar weer in de programmering opgenomen. De cameraman van de WVW filmt elke dag de hoogtepunten en maakt daar videoverslagen van. Er wordt verslag gedaan van de festiviteiten op het Exercitieveld. Bezoekers, artiesten en medewerkers komen in beeld.
Vanaf de opbouw tot en met de slotavond zullen vanaf 10 augustus de videoverslagen van de VakantieWeek.TV dagelijks elk hele uur op RPL TV worden uitgezonden.

RPL Woerden is 24 uur per dag te ontvangen via:

KPN, XS4ALL, Telfort met witte afstandsbediening:
tv kanaal 1456 - radio kanaal 1156

Fiber.nl, Telfort met zwarte afstandsbediening:
tv kanaal 2167 - radio kanaal 3177

Ziggo: tv kanaal 42 - radio kanaal (1)917
radio FM 101.9 MHz

Tele2: tv en radio menu lokale zenders

Via de ether:  radio FM 107.1 MHz

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties

Twitter

RT @STERKWoerden: Zojuist presentatie gegeven over de olie en gasdiscussie Woerden bij de Rotary Woerden https://t.co/HAKmQeJBZt
RT @VVDWoerden: VVD Woerden blijft aanpak drugscriminaliteit en overlast volledig steunen. 2/2
RT @VVDWoerden: Wij veroordelen de bedreigingen jegens burgemeester @vjhmolkenboer en politie sterk. 1/2
RT @D66Woerden: Drugshandel accepteren we niet. Doodsbedreigingen ook niet. Wij staan volledig achter burgemeester @vjhmolkenboer en het ui…
RT @CDAWoerden: Heftig bericht op @woerdentv. Onacceptabel. @vjhmolkenboer heeft onze volledige steun, zijn beleid is raadsopdracht. https:…