Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Drs. P. - Dodenrit (Troika)

Raadsinformatiebrief bijtincident misleidend

Logo Hond0De uitleg die het college van burgemeester en wethouders van Woerden in een raadsinformatiebrief heeft gegeven over de afhandeling van een bijtincident is misleidend. Dat staat in een aan het college gerichte brief geschreven door één van de bij het bijtincident betrokkenen.
Bij dat incident raakte een inwoonster van woerden gewond toen zij door een hond werd gebeten. De briefschrijver die namens het slachtoffer reageert, zegt verontwaardigd te zijn over de conclusie van burgemeester en wethouders dat er adequaat en zorgvuldig is gehandeld.
Er is vooral kritiek op de tijd die het duurde alvorens een muilkorfgebod werd opgelegd. De briefschrijver zegt dat bij hem een beeld is ontstaan van een arrogante burgemeester en college die zichzelf een compliment geven en veiligheid van inwoners niet belangrijk vinden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties