Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droge dag met zon

Vandaag zitten we tussen twee fronten in waardoor het droog blijft. Verder zijn er brede opklaringen afgewisseld met stapelwolken. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op tot 23°C. In de avond raakt het geheel bewolkt en valt er wat regen. De nacht verloopt bewolkt bij een minimum temperatuur van 16°C. Donderdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. In de avond gaan er buien vallen. De matige wind blijft zuidwest. Met 19°C wordt het wel frisser.

Voor meer gedetailleerd11037891 924081367636679 7224141033499216999 n weer Google eens naar "weerstation Woerden".

Foto: wolken en opklaringen

Nu op RPL: Sting - Love Is The Seventh Wave

Raadsinformatiebrief bijtincident misleidend

Logo Hond0De uitleg die het college van burgemeester en wethouders van Woerden in een raadsinformatiebrief heeft gegeven over de afhandeling van een bijtincident is misleidend. Dat staat in een aan het college gerichte brief geschreven door één van de bij het bijtincident betrokkenen.
Bij dat incident raakte een inwoonster van woerden gewond toen zij door een hond werd gebeten. De briefschrijver die namens het slachtoffer reageert, zegt verontwaardigd te zijn over de conclusie van burgemeester en wethouders dat er adequaat en zorgvuldig is gehandeld.
Er is vooral kritiek op de tijd die het duurde alvorens een muilkorfgebod werd opgelegd. De briefschrijver zegt dat bij hem een beeld is ontstaan van een arrogante burgemeester en college die zichzelf een compliment geven en veiligheid van inwoners niet belangrijk vinden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties