Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droge dag met zon

Vandaag zitten we tussen twee fronten in waardoor het droog blijft. Verder zijn er brede opklaringen afgewisseld met stapelwolken. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op tot 23°C. In de avond raakt het geheel bewolkt en valt er wat regen. De nacht verloopt bewolkt bij een minimum temperatuur van 16°C. Donderdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. In de avond gaan er buien vallen. De matige wind blijft zuidwest. Met 19°C wordt het wel frisser.

Voor meer gedetailleerd11037891 924081367636679 7224141033499216999 n weer Google eens naar "weerstation Woerden".

Foto: wolken en opklaringen

Nu op RPL: Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This

Genomineerd voor onderwijs van wereldformaat

Logo StudentDe Universiteit Utrecht is als enige Nederlandse universiteit genomineerd voor de Global Teaching Excellence Award. Deze prijs van de Britse Higher Education Academy... is voor universiteiten die een instelling strategie hebben die leidt tot onderwijs van wereldformaat.
Rector magnificus Bert van der Zwaan zegt dat deze nominatie een erkenning is voor het jarenlange commitment aan goed onderwijs en docentschap. Er zijn 27 universiteiten genomineerd uit allerlei landen.

Met de prijs wil de HEA universiteiten belonen die een duidelijk inzet tonen voor het onderwijs en een strategie hebben die leidt tot excellentie in onderwijs.
Op 4 september wordt in Londen bekend gemaakt welke universiteit de eerste Global Teaching Award gewonnen heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties