Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: MUZIEK EN INFORMATIE

Genomineerd voor onderwijs van wereldformaat

Logo StudentDe Universiteit Utrecht is als enige Nederlandse universiteit genomineerd voor de Global Teaching Excellence Award. Deze prijs van de Britse Higher Education Academy... is voor universiteiten die een instelling strategie hebben die leidt tot onderwijs van wereldformaat.
Rector magnificus Bert van der Zwaan zegt dat deze nominatie een erkenning is voor het jarenlange commitment aan goed onderwijs en docentschap. Er zijn 27 universiteiten genomineerd uit allerlei landen.

Met de prijs wil de HEA universiteiten belonen die een duidelijk inzet tonen voor het onderwijs en een strategie hebben die leidt tot excellentie in onderwijs.
Op 4 september wordt in Londen bekend gemaakt welke universiteit de eerste Global Teaching Award gewonnen heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties