Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droge dag met zon

Vandaag zitten we tussen twee fronten in waardoor het droog blijft. Verder zijn er brede opklaringen afgewisseld met stapelwolken. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op tot 23°C. In de avond raakt het geheel bewolkt en valt er wat regen. De nacht verloopt bewolkt bij een minimum temperatuur van 16°C. Donderdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. In de avond gaan er buien vallen. De matige wind blijft zuidwest. Met 19°C wordt het wel frisser.

Voor meer gedetailleerd11037891 924081367636679 7224141033499216999 n weer Google eens naar "weerstation Woerden".

Foto: wolken en opklaringen

Nu op RPL: Sting - Love Is The Seventh Wave

Montfoort geeft 1,5 miljoen euro subsidie weg

Logo Gemeente MontfoortVluchtelingenWerk Nederland en de Stichting Handje Helpen krijgen volgend jaar mindersubsidie van de gemeente Montfoort. Dat blijkt uit de presentatie van een... voorlopige verdeling van subsidies.
Vluchtelingenwerk krijgt 16000 euro minder dan was aangevraagd en ook handje helpen moet het met minder doen maar die organisatie krijgt wel meer geld dan vorig jaar.
Volgend jaar stelt Montfoort zo’n 1,5 miljoen euro subsidie aan sport, jeugd, cultuur en de Wmo beschikbaar. Het meeste geld is bestemd voor de Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/ Linschoten.
Daar gaat ruim één miljoen euro naar toe.

De gemeenteraad van Montfoort moet zich nog over het voorstel uitspreken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties