Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: MUZIEK EN INFORMATIE

Montfoort geeft 1,5 miljoen euro subsidie weg

Logo Gemeente MontfoortVluchtelingenWerk Nederland en de Stichting Handje Helpen krijgen volgend jaar mindersubsidie van de gemeente Montfoort. Dat blijkt uit de presentatie van een... voorlopige verdeling van subsidies.
Vluchtelingenwerk krijgt 16000 euro minder dan was aangevraagd en ook handje helpen moet het met minder doen maar die organisatie krijgt wel meer geld dan vorig jaar.
Volgend jaar stelt Montfoort zo’n 1,5 miljoen euro subsidie aan sport, jeugd, cultuur en de Wmo beschikbaar. Het meeste geld is bestemd voor de Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort/ Linschoten.
Daar gaat ruim één miljoen euro naar toe.

De gemeenteraad van Montfoort moet zich nog over het voorstel uitspreken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties