Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnige zondag

Na het optrekken van de mist krijgen we een zonnige zondag. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. De nacht verloopt helder maar er kan mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandagochtend zien we nog even de zon maar verder heeft de bewolking de overhand. In de loop van de middagen en15123478 1231388420251295 6940982603602369491 o in de avond is er weer ruimte voor de zon. De zwakke wind blijft oost. Met 19°C is het iets frisser.

Nu op RPL: Jennifer Rush - The Power Of Love

Extra veiligheidsmaatregelen EK voetbal

Logo Nieuw politie uniformOndanks dat er geen concrete aanwijzingen zijn voor een terroristische aanslag tijdens het EK voetbal voor vrouwen in Utrecht, heeft burgemeester Jan van Zanen... toch extra maatregelen genomen. Zo is er verhoogd politietoezicht in en rond de verschillende locaties van het evenement.

De toegangscontrole bij het stadion Galgenwaard is verscherpt: er wordt preventief gefouilleerd en er zijn blokkades voor het verkeer ingesteld.
De burgemeester heeft de maatregelen genomen in overleg met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, justitie en politie.

Aanleiding voor de maatregelen is de oproep die is gedaan om een aanslag te plegen op het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen dat de komende weken in Nederland plaatsvindt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties