Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droge dag met zon

Vandaag zitten we tussen twee fronten in waardoor het droog blijft. Verder zijn er brede opklaringen afgewisseld met stapelwolken. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op tot 23°C. In de avond raakt het geheel bewolkt en valt er wat regen. De nacht verloopt bewolkt bij een minimum temperatuur van 16°C. Donderdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. In de avond gaan er buien vallen. De matige wind blijft zuidwest. Met 19°C wordt het wel frisser.

Voor meer gedetailleerd11037891 924081367636679 7224141033499216999 n weer Google eens naar "weerstation Woerden".

Foto: wolken en opklaringen

Nu op RPL: Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This

Extra veiligheidsmaatregelen EK voetbal

Logo Nieuw politie uniformOndanks dat er geen concrete aanwijzingen zijn voor een terroristische aanslag tijdens het EK voetbal voor vrouwen in Utrecht, heeft burgemeester Jan van Zanen... toch extra maatregelen genomen. Zo is er verhoogd politietoezicht in en rond de verschillende locaties van het evenement.

De toegangscontrole bij het stadion Galgenwaard is verscherpt: er wordt preventief gefouilleerd en er zijn blokkades voor het verkeer ingesteld.
De burgemeester heeft de maatregelen genomen in overleg met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, justitie en politie.

Aanleiding voor de maatregelen is de oproep die is gedaan om een aanslag te plegen op het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen dat de komende weken in Nederland plaatsvindt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties