Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnige zondag

Na het optrekken van de mist krijgen we een zonnige zondag. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 21°C. De nacht verloopt helder maar er kan mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandagochtend zien we nog even de zon maar verder heeft de bewolking de overhand. In de loop van de middagen en15123478 1231388420251295 6940982603602369491 o in de avond is er weer ruimte voor de zon. De zwakke wind blijft oost. Met 19°C is het iets frisser.

Nu op RPL: Robbie Williams - Advertising Space

Woerden Koploper Cliëntondersteuning

Logo ZorgWoerden is één van de veertien gemeenten die uit zo'n vijftig voordrachten zijn gekozen tot Koploper Cliëntondersteuning. Dat meldt netwerk Ieder(in) voor mensen.. met een beperking of chronische ziekte. De Koplopers willen samen met onder andere de Vereniging Nederlandse Gemeenten het voortouw nemen om onafhankelijke cliëntondersteuning in Nederland uit te laten groeien tot een laagdrempelige voorziening.

Bij de Koplopers staat cliëntondersteuning hoog op de agenda, staat vernieuwing centraal en werken inwoners, professionals, vrijwilligers en de gemeente samen voor goede cliëntondersteuning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties