Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Droge dag met zon

Vandaag zitten we tussen twee fronten in waardoor het droog blijft. Verder zijn er brede opklaringen afgewisseld met stapelwolken. De zwakke tot matige wind is zuidwest. Het kwik loopt op tot 23°C. In de avond raakt het geheel bewolkt en valt er wat regen. De nacht verloopt bewolkt bij een minimum temperatuur van 16°C. Donderdag wisselen opklaringen en wolken elkaar af. In de avond gaan er buien vallen. De matige wind blijft zuidwest. Met 19°C wordt het wel frisser.

Voor meer gedetailleerd11037891 924081367636679 7224141033499216999 n weer Google eens naar "weerstation Woerden".

Foto: wolken en opklaringen

Nu op RPL: Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This

Woerden Koploper Cliëntondersteuning

Logo ZorgWoerden is één van de veertien gemeenten die uit zo'n vijftig voordrachten zijn gekozen tot Koploper Cliëntondersteuning. Dat meldt netwerk Ieder(in) voor mensen.. met een beperking of chronische ziekte. De Koplopers willen samen met onder andere de Vereniging Nederlandse Gemeenten het voortouw nemen om onafhankelijke cliëntondersteuning in Nederland uit te laten groeien tot een laagdrempelige voorziening.

Bij de Koplopers staat cliëntondersteuning hoog op de agenda, staat vernieuwing centraal en werken inwoners, professionals, vrijwilligers en de gemeente samen voor goede cliëntondersteuning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties