Programmawijzigingen

RPL Woerden Vermoedelijke brandstichter aangehouden http://t.co/04WrHDue6O
7h
RPL TV Woerden - Schietsportvereniging Robin Hood (H) http://t.co/AGRBM4bQmN TV Woerden - Schietsportvereniging Robin Hood (H)
7h
RPL TV Woerden - Tuincentrum de Bosrand in kerstsfeer (H) http://t.co/cHDaYoBT2u TV Woerden - Tuincentrum de Bosrand in kerstsfeer (H)
7h
RPL TV Woerden - LipDub Podium 107.1 - Do They Know Its Christmas http://t.co/GHnJPRPvif TV Woerden - LipDub Podium 107.1 - Do They K...
7h
RPL TV Woerden - Weekjournaal 19 december 2014 http://t.co/4ZgizNTUhF TV Woerden - Weekjournaal 19 december 2014
7h
Nu op RPL: Alicia Keys - You Don't Know My Name

Artikelen

Pfaff wint indoor triathlon Nuenen

Het triathlonseizoen is prima begonnen voor de 44-jarige triathleet John Pfaff van Tweewielercentrum Hans Voorn triathlonteam. Pfaff die momenteel zijn basis aan het leggen is voor zijn komende triathlonseizoen,

was naar Nuenen afgereisd om te starten op de aldaar georganiseerde indoor triathlon. De wedstrijd bestond uit 15 minuten zwemmen, fietsen en lopen. Pfaff startte volgens plan en zwom 1050 meter in 15 min. Vervolgens fietste hij tegen de 50 kilometer per uur gedurende 15 min op een hometrainer. Tijdens het afsluitende kwartier hardlopen liep hij constant boven de 17 kilometer per uur op een loopband. Dit resulteerde in een eerste plaats in zijn categorie H45 en een 4e plaats overall. Hij was hiermee ruim sneller dan ooit tevoren.