Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Tina Turner - The Best

Koffieconcerten De Vriendschap terug in Woerden

Logo Harmonie De VriendschapNa zes jaar keert het koffieconcert van Harmonie De Vriendschap terug naar de Woerdense binnenstad. Het eerstvolgende concert is op zondag 8 oktober om 12.00 uur in het Stadshotel.

Het harmonieorkest van de Woerdense muziekvereniging gaf jarenlang drie keer per jaar een koffieconcert in het Arsenaal. Na het concert op 29 oktober 2012 moest de vereniging vanwege de naderende renovatie van het monumentale pand op zoek naar een alternatieve locatie. Sindsdien werden de concerten bij De Boerinn in Kamerik gegeven.

"We zijn heel blij om als Woerdense vereniging terug naar Woerden te komen", zo zegt voorzitter Nico van der Steeg in het AD. "We wilden dit al heel lang en we zijn blij dat Ed en Wieteke Breuren ons de mogelijkheid bieden."

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties