Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Tina Turner - The Best

Huurder woont steeds kleiner en duurder

Logo Geld 5Huurders betalen steeds meer geld voor steeds kleinere woningen. Dat is volgens makelaarsvereniging NVM een brancheorganisatie voor vastgoedmanagers VGM het gevolg...

van de huidige oververhitte woningmarkt en de aantrekkende economie.

De gemiddelde huurprijs per vierkante meter was het afgelopen halfjaar € 10,54 euro. Uitschieter was Amsterdam, daar moest 18 euro per vierkante meter worden betaald.

NVM en VGM rekenden voor dat in de stad Utrecht zevenhonderd euro per maand neergeteld moest worden voor een kleine woning van 30 vierkante meter. Voor datzelfde bedrag kun je in Roermond of Enschede een woning huren van tachtig vierkante meter.

Volgens de verenigingen zijn structurele maatregelen nodig om het beperkte aanbod van huurwoningen in de vrije sector te vergroten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties