Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Veldhuis & Kemper - Bijzonder

Zorgorganisaties willen overleg met gemeenteraad

Logo ZorgDe zorgorganisaties Abrona, Vitras en Kwintus hebben de gemeenteraad aangeboden om met hen in gesprek te gaan. De organisaties willen van gedachten wisselen over de nieuwe...

ontwikkelingen in de decentralisatie in het sociaal domein die mogelijk op hen af komen. Het sociaal domein zijn alle inspanningen die de gemeente verricht rond werk, zorg en jeugd. Dat sociale domein zal een belangrijk thema zijn op het programma van iedere partij.

Onderwerpen als, wat is de volgende ontwikkelingsstap, waar staat de gemeente op het moment en vragen als wat komt er op ons af en wat zijn de kansen en de knelpunten, zijn de onderwerpen waarover de zorginstellingen willen praten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties