Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Tina Turner - The Best

Hofpoort geeft voorlichting over Alzheimer

Logo Wereld Alzeimer dagTer gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag organiseert het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden samen met Alzheimer Nederland en Alzheimer Café Woerden een voorlichtingsbijeenkomst...

over Alzheimer. De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 23 september in de Grote Zaal van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en is bestemd voor licht dementerende patiënten, familieleden en andere betrokkenen en zorgverleners. Het thema is 'Wie je was, wie je bent. Op weg naar een dementievriendelijke samenleving'.

Tijdens de bijeenkomst wordt voorlichting gegeven hoe we samen kunnen zorgen voor een dementievriendelijke samenleving met respect en begrip voor mensen met dementie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties