Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Tina Turner - The Best

Kunstwerk in Bodegraven zoek

Logo Beeld Mulo BodegravenIn Bodegraven is een beeld dat jaren lang voor het inmiddels gesloopte Antonius College heeft gestaan, zoek geraakt. Op die plek is inmiddels een zorgcentrum gebouwd dat in oktober...

in gebruik wordt genomen. Onlangs werd er nog een oproep gedaan door Stichting Historische Kring Bodegraven aan de inwoners van Bodegraven met de vraag een geschikte plaats te vinden voor het beeld. Het beeld blijkt nu te zijn verdwenen.

De huisartsen hadden het beeld opgeslagen maar omdat het zorgcentrum over drie weken open gaat wilden ze er vanaf en hebben het iemand cadeau gedaan, zegt huisarts Martijn Daniëls in het AD.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties