Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Coldplay - Clocks

SP zet Ankie van Rossem op zwarte lijst

Logo SPSP Kamerlid Lilian Marijnissen pleit ervoor een zwarte lijst op te stellen van zorgbestuurders die er een puinhoop van hebben gemaakt of er met een gigantische vertrekbonus vandoor...

zijn gegaan. Ankie van Rossum, oud bestuurder van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden komt ook in de zwarte lijst van de SP te staan.

De initiatiefneemster van de fusie tussen het Hofpoort en het Antonius Ziekenhuis is begin dit jaar vertrokken naar een nieuwe functie als topvrouw van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo en heeft een vertrekpremie van 75 duizend euro meegekregen. 'Geld voor zorg moet naar zorg en hoort niet thuis in de zakken van bestuurders', zegt Marijnissen.

De SP wil daarom dat de minister strenger toeziet op dit soort praktijken en ervoor zorgt dat falende teveelverdieners niet meer op een andere plek in de zorg terecht kunnen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties