Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Website WoerdenWijzer is vernieuwd

Logo Woerden WijzerWie digitaal zoekt naar ondersteuning bij een vraag over zorg, gezin, werk en inkomen in Woerden, komt vanaf deze week terecht op de vernieuwde website van WoerdenWijzer.

Inwoners hebben tijdens de bouw actief meegedacht en getest. Op de site vindt men veel informatie. Overzichtelijk verdeeld onder thema’s staan de verschillende onderwerpen en een nieuwe sociale kaart met alle organisaties die in Woerden ondersteuning kunnen bieden.

Dit alles allemaal frisser, gemakkelijk leesbaar en met een verbeterde zoekfunctie. Op de nieuwe website kan men ook terecht voor het schrijven van een ondersteuningsplan, nieuws en verhalen van andere inwoners uit Woerden.

Niet alleen de website is vernieuwd. Aansluitend op de lancering van de website start WoerdenWijzer ook een campagne in een nieuwe huisstijl. Met een nieuw logo en een actuele campagne maakt WoerdenWijzer de komende maanden inwoners nog beter wegwijs in zorg, gezin, werk en inkomen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties