Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Strenge handhaving containers

Logo KlikoDe gemeente Stichtse Vecht gaat strenger controleren op containers die langer dan twaalf uur aan de openbare weg staan. Volgens artikel 9 van de Afvalstoffenverordening is dat verboden...

en ook veel bewoners ergeren zich eraan. Meer dan 95% van de bewoners blijkt hun container gelukkig wel op tijd van de openbare weg te halen.

Containers die langer dan 12 uur aan de openbare weg staan, krijgen voortaan een sticker waar de uiterste datum opstaat wanneer de container moet worden weggehaald. Als de container er na de aangegeven datum nog steeds staat, wordt deze in beslag genomen.

Tegen een betaling van € 60,-. euro kan de eigenaar de container terughalen op de werf in Loenen aan de Vecht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties