Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Diakonessenhuis en GHZ keurmerk Seniorvriendelijk

Logo Seniorvriendelijk ziekenhuisHet Diakonessenhuis in Utrecht en het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda hebben opnieuw het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis ontvangen. Verschillende ouderenorganisaties...

vinden dat beide ziekenhuizen dit kwaliteitskeurmerk verdienen omdat het de zorg goed heeft afgestemd op de oudere patiënt. Het Diakonessenhuis is gespecialiseerd in zorg op maat voor ouderen en vindt het belangrijk dat oudere patiënten zich overal in het ziekenhuis thuis voelen.

Voor het GHZ is zorg voor senioren een belangrijk aandachtsgebied. Dit blijkt uit de hoge scores voor een aantal belangrijke onderdelen. De afgelopen jaren hebben de ziekenhuizen veel gedaan om seniorvriendelijk te worden. Er zijn in Nederland 114 ziekenhuizen door de ouderenbonden gescreend en het Diakonessenhuis en het GHZ zijn een van de 63 ziekenhuizen die het keurmerk kregen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties