Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Het Wokpaleis Harmelen wordt Asian Moon

Logo Asian Moon HarmelenHet Chinese restaurant Het Wokpaleis in Harmelen heeft vorige maand een complete metamorfose ondergaan. De volledige inrichting is op de schop gegaan terwijl de gerechten uit de...

keuken hetzelfde zijn gebleven en waar mogelijk verder uitgebreid met onder meer Thaise en Vietnamese gerechten. Op de gevel prijkt de nieuwe naam: ‘Asian Moon – buffet restaurant’. Asian Moon blíjft een restaurant in buffetvorm met het bekende wokken én teppanyaki.

Asian Moon, voorheen Het Wokpaleis, is opgericht door de gezusters Yingying en Lily Zhou, beiden geboren in China. Zij willen van het ‘wokken’ alle goeie zaken behouden én allerlei nieuwe smaken en internationale invloeden toevoegen.

Asian Moon blijft haar lokale functie behouden en legt zich toe op het ontvangen van families en groepen voor verjaardagen en dergelijke, aldus de gezusters Zhou.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties