Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Extra 24,4 miljoen voor natuur Krimpenerwaard

Logo Geld 4Provincie Zuid-Holland investeert 24,4 miljoen euro extra in de veenweiden van de Krimpenerwaard. Betrokken agrariërs die zelf bij willen dragen aan de natuur-, water- en bodemdaling...

doelstellingen wordt op grond van de Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap (SKNL) nu investeringsruimte geboden. Dit maakt het voor hen makkelijker om hun bedrijf te kunnen omvormen naar een natuur inclusief bedrijf. Hiermee wordt ook de realisatie van weidevogeldoelstellingen versneld.

Met de betrokkenen die niet kiezen voor zelfrealisatie kunnen middels deze investering afspraken gemaakt worden om uitgekocht te worden tegen een volledige schadeloosstelling. Deze aangekochte gronden komen vervolgens komen vervolgens ook weer beschikbaar voor een natuurinclusief bedrijf.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties