Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Weeshuiscomplex Gouda wordt hotel

Logo Gemeente GoudaDe gemeente Gouda wil het voormalige Weeshuiscomplex verkopen aan projectontwikkelaar White House Development. Die wil hier onder meer een hotel met twintig kamers, een...

restaurant en dertig stadsappartementen realiseren. De gemeente doet nog geen uitspraak over het verkoopbedrag van het pand aan de Spieringstraat, in de volksmond het oude weeshuis genoemd. De koopakte moet nog ondertekend worden. Het plan voldoet aan de eisen van het stadsbestuur, namelijk 'eten, verblijven en ontmoeten’.

Het weeshuiscomplex in Gouda staat al enkele jaren te koop. Eerdere plannen van hotelketen NH, en SVC Vastgoed liepen op niets uit. In de uitwerking wordt naar de monumentale waarden van het pand gekeken en er moet nog een oplossing worden gevonden voor de parkeerplaatsen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties