Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

BatensteinBuiten sluit succesvol seizoen af

Logo batensteinbuitenBatensteinBuiten sluit het tweede seizoen succesvol af. Vanaf de opening op 1 april heeft de grootste spetter-, sport- en speelplaats in Woerden ruim 21.000 bezoekers...

ontvangen. Op drukke dagen bevonden zich op het speelterrein meer dan 350 bezoekers die genoten van alle faciliteiten op het gratis toegankelijke speelterrein.

Zondag 22 oktober is voorlopig de laatste dag dat alle faciliteiten in BatensteinBuiten beschikbaar zijn. In het winterseizoen blijft bij mooi weer de mogelijkheid om in BatensteinBuiten te spelen, maar staat de spraytuin uit en is het springkussen niet toegankelijk. De wintermaanden worden gebruikt voor het onderhoud, zoals onder meer een nieuwe coating voor de spraytuin.

Bij Batenstein Eten & Drinken kan ook in de winter in de zon worden genoten, want het terras blijft bij mooi weer toegankelijk. Vanaf 1 april 2018 zullen alle faciliteiten in BatensteinBuiten weer worden opengesteld.

Foto: PR
batenstein

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties